Volkswagen Gol Sedan – Concurentul lui Logan

Autor: Silviu Draganescu 29 aug. 2008 Prezentări

Concurentul lui Logan?Mulţi producători au anunţat până acum că vor lansa un concurent pentru Dacia Logan, dar până astăzi au fost doar vorbe. Iată că avem în faţă o poză cu o maşină care ar putea fi un competetitor real pentru modelul românesc. Bazat pe modelul Gol, un hatchback de dimensiunile lui Sandero, noul sedan Volkswagen se numeşte Voyage, va avea 4,3 m lungime şi un portbagaj de 470 de litri.

Nu trebuie să uităm, că Logan şi Sandero se vând chiar foarte bine în America de Sud, astfel că atât Gol cât şi Voyager ar putea fi adversari de temut. Rămâne să vedem preţul modelelor germane, care în mod sigur se va dovedi decisiv în bătalia acestor automobile ieftine. Iar în final, vânzările vor declara căştigătorul.

Şi să nu uit. Dacă modelul acesta vine în România cu siglele Volkswagen şi TDI pe el, Loganul va avea mari probleme. Sau poate chiar şi importurile de maşini second hand. În special Volkswagen, evident.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...
Tags:


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide