Volvo S80 facelift – Geneva 2009

Autor: Cosmin Iordache 26 feb. 2009 Prezentări

Volvo S80 facelift - spateVolvo S80 este un fel de Cenuşăreasă a segmentului de lux, fiind destul de subapreciat faţă de rivalii germani. Dar la fel ca şi celebrul personaj de poveste, Volvo S80 încearcă să îşi schimbe soarta printr-un facelift cu care se va prezenta la marele bal, numit Geneva 2009. Schimbările nu sunt însă aşa de radicale şi accentuează caracterul elegant, dar conservator al mărcii suedeze.

Modificările exterioare constau într-o nouă grilă menită să facă acest model mai extrovertit, dacă ar fi să îi cităm fidel pe responsabilii de comunicare Volvo. Plusul de distincţie este sugerat şi de inserţiile cromate din partea frontală şi de sub lămpile spate. Dar per total, aspectul exterior nu este semnificativ remaniat.

Volvo S80 facelift - interiorÎn interior cei de la Volvo spun că au încercat o apropiere de cel mai nou produs, Volvo XC60, şi că au ridicat ştacheta calităţiii finisajelor prin folosirea unor materiale mai bune. De asemenea, Volvo va introduce o nouă gamă de volane, unele care să inspire mai multă sportivitate conducătorilor.

Din punct de vedere al motorizărilor, bestseller-ul D5 de 2.4 litri se prezintă îmbunătăţit, cu o putere crescută la 205 CP şi un consum mediu diminuat la 6,2 litri pentru 100 km. Pentru a delimita senzaţiile la bord, Volvo oferă 2 tipuri de şasiuri unul setat pe confort şi unul pentru cei avizi de sportivitate. Primul va fi ca alegere implicită, al doilea fiind opţional.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide