Volvo S80L – pentru China

Autor: Dan Vache 14 mart. 2009 Prezentări

Ampatament de 2.975 mmDupă Audi A6 şi Mercedes Clasa E, iată că şi Volvo oferă o berlină de clasă mare special pentru China: Volvo S80L, cu un ampatament mai mare cu 140 mm faţă de maşina normală – al cărei facelift tocmai a fost inaugurat în premieră la Salonul Auto Geneva 2009.

Ampatamentul are acum valoarea de 2.975 mm, oferind un interior foarte spaţios pentru pasagerii din spate – spaţiul pentru picioare este acum de peste un metru. Concomitent, lungimea totală a maşinii măsoară acum 4,99 metri, conferindu-i lui Volvo S80L o impozanţă pe gustul elitei business chineze.

Printre opţiunile speciale pentru această versiune se numără frigiderul integrat în bancheta spate, sistemul Premium Sound, sistemul de entertainment pentru locurile din spate, noi oferte de tapiţerii din piele, climatizare separată pentru locurile din spate (beneficiind de ECC – Electronic Climate Control şi AQS – Air Quality System).

Versiunea de top: T6 AWDDintre cele 5 versiuni propuse, se remarcă versiunea de top Volvo S80L 3.0 T6 AWD. Motorul cu şase cilindri în linie beneficiază de turbocompresor şi dezvoltă 285 CP şi 400 Nm. Demarajul 0-100 km/h durează 7,2 secunde, iar sistemul de tracţiune integrală AWD asigură o rulare sigură şi confortabilă.

Volvo S80L mai beneficiază şi de ultimele inovaţii în materie de securitate: BLIS (Blind Spot Information System), PCC (Personal Car Communication), IDIS (Intelligent Driver Information System), SIPS şi WHIPS.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide