VW Beetle pick-up pentru piaţa americană

Autor: Dan Vache 08 oct. 2008 Prezentări

Volkswagen Beetle pick-upDacă Volkswagen va duce la bun sfârşit proiectul Beetle pick-up, "buburuza" ar putea căpăta un aer country. Dar americanii ar accepta aşa ceva? Volkswagen îşi planifică să folosească platforma viitoarei generaţii de Beetle, care va apărea în 2010, pentru modelul pick-up. Totuşi combinaţia între maşină de oraş şi pick-up pare pe cât de interesantă pe atât de ciudată.

Constructorul german vrea ca prin adăugarea viitoarelor modele la gama sa de maşini să-şi sporească vânzările de pe piaţa din SUA de la 230.000 de unităţi pe an la 1 milion începând cu 2018. Însă ne este greu să credem că germanii ar putea avea succes pe piaţa americană cu un astfel de pcuk-up, poate cel mult în ochii nostalgicilor. Deocamdată Volkswagen va trimite în lupta pentru segmentul pick-up-urilor modelul Robust, pentru început urmând să fie comercializat în America de Sud şi Africa.

Aşteptăm să vedem cum ar putea arăta şi modelele Beetle crossover şi Beetle cu o caroserie de tip break, ambele programate de Volkswagen să fie construite în viitor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide