VW Scirocco R20T

Autor: Cosmin Iordache 13 mai 2009 Prezentări

13.05.2009 – UPADTE INFO ŞI FOTO

Noul VW Scirocco R20 , aşa cum am menţionat anterior , va fi un coupe VW cu inimă de Audi S3. Dar  va împrumuta elemente şi de la noul Volkswagen Golf GTI, cum ar fi de exemplu evacuarea dublă. Kitul va fi de asemenea mai agresiv, cu prize generoase în spoilerul faţă, parguri proeminente şi un difuzor evident în partea posterioară. Debutul oficial va avea loc săptămâna viitoare în cadrul cursei de 24 de ore de la Nurburgring, deci mai avem doar puţin de aşteptat.

VEZI MAI MULTE POZE CU VW SCIROCCO R20

 

28.04.2009: UPDATE FOTO

Britanicii de la AutoExpress ne prezintă primele poze spion cu viitorul Volkswagen Scirocco R, surprins chiar pe Nurburgring într-o sesiune de teste. Kitul exterior va fi inspirat din cel al maşinii prezentate la Salonul Auto de la Bologna din acest an, VW Scirocco Study R, iar debutul este programat pentru luna mai a acestui an, la cursa de 24 de ore de la Nurburgring.

VEZI MAI MULTE POZE CU VW SCIROCCO R

26.11.2008:

Chiar şi cu motorizarea de 2.0 litri Turbo, VW Scirocco nu este atât de rapid pe cât ar trebui să fie un coupe sportiv, dar germanii nu şi-au spus ultimul cuvânt şi pregătesc pentru 2010 versiunea supremă a legendarului model. Aceasta se va numi R20T şi va fi propulsată de motorizarea de pe Audi S3. Concret va însemna un salt de 65 CP faţă de vârful de gamă curent.

Dinamic, modelul se va putea lăuda cu doar 6 secunde necesare pentru a ajunge la 100 km/h şi cu o viteză maximă de 250 km/h limitată electronic. Vizual modelul va împrumuta 80% din aspectul conceptului Scirocco GT24, probabil în cei 20% uitaţi doar în stadiul de concept va fi eleronul gigant.

Scirocco R20T va fi mai agil, mai rapid , dar cel mai important mai scump decât orice alt Scirocco creat până acum şi este aşteptat în prima parte a lui 2010

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide