Seat Leon facelift

Autor: Cosmin Iordache 30 mart. 2009 Prezentări

UPDATE FOTO LIVE GENEVA 2009

PRIMELE POZE LIVE CU NOUL SEAT LEON FACELIFT surprinse de Promotor.ro în direct din standul SEAT la Geneva 2009!

Vezi pozele în galeria foto

Seat Leon  facelift - spateSeat Altea şi Leon sunt două modele care au găsit reţeta succesului în privinţa designului încă de la început, deci un facelift pronunţat nu prea s-ar justifica, prin urmare modificările nu sunt foarte evidente, dar au rolul de a contura câteva din trăsăturile noului Seat Ibiza pe aceste modele. Grila faţă are acum un aspect de fagure sport şi priza centrală este mărită, cel puţin la modelul FR, cel expus în imagini. Hayonul are un desen diferit, cu o deschidere mai mare şi stopurile au un design puţin rotunjit şi dimensiuni mai mari.

Locul care avea cea mai mare nevoie de un facelift, adică interiorul nu a scăpat nearanjat. Consola este în două culori ca la Seat Ibiza şi designul nu mai este la fel de sobru şi monoton, dar nu va provoca nici exclamaţii de uimire. În schimb, butoanele climatizării şi consola centrală au fost revizuite. Volanul are de acum un design foarte similar cu cel al lui Ibiza cu o suprafaţă cu aspect metalic în centru.

Din punct de vedere al motorizărilor vestea bună este reprezentată de trecerea la tehnologia common rail la motoarele diesel, ceea ce înseamnă un plus de rafinament. Versiunea FR, cea din imagini, va beneficia de un plus de putere dezvoltând acum 211 CP. Versiunea Cupra R va suferi, de asemenea, o creştere de putere la 270 CP şi va beneficia de un diferenţial electronic XDS pentru şi mai multă putere.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide