Cea mai populară femeie de pe Tinder! [FOTO]

Autor: ProMotor 21 feb. 2017 Fete si masini

Jazz Egger, o tânară australiancă de 19 ani care locuieste la Londra. Ea sustine ca a batut orice record in ceea ce priveste legaturile pe Tinder – peste 5.400 de barbati i-au dat ‘swipe right’ fetei!
„Am descarcat aplicatia in urma cu cateva luni si cred ca am reusit un record mondial” scrie Daily Mail.

„Calatoresc foarte mult si oameni continua sa-mi dea Super Like” a mai spus fata. Ea considera ca este normal pana cand o prietena i-a dezvaluit ca media pentru femeile de pe aplicatie este de 1-2 Super Like-uri pe luna! 

„Am ajuns la punctul la care nu mai puteam sa vorbesc cu toata lumea pentru ca am dat swipe right la toti cei care mi-au dat Super Like” a mai spus Jazz, ea facand un update al profilului:

„Imi pare rau dar totul a scapat de sub control. Nu raspund decat la mesajele foarte interesante. Sper sa intelegeti”.

Iar acest lucru i-a imbunatatit experienta pe Tinder. „Am primit cele mai tari replici de agatat si oferte incredibil. Am dat pe aplicatie si de Conor Maynard si alti muzicieni cunoscuti, Youtuberi si actori. O alta oferta nebuna a venit de la un tip care m-a invitat in Grecia pe yacht pentru o saptamana”.

Sursă: dailymail.co.uk

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide