O şoferiţă încearcă să-i ofere favoruri sexuale unui poliţist

Autor: ProMotor 28 oct. 2016 Fete si masini

Sally Brown, o şoferiţă de 39 de ani a făcut un gest extrem pentru a scăpa de amentă. Femeia a fost oprită la un control de rutină, iar când şi-a dat seama că nu mai poate scăpa de testul de alcoolemie a început să-l pipăie pe poliţist în zonele intime şi să-i propună favoruri sexuale pentru a nu fi amendată, scrie Mirror.co.uk

Femeia l-a apucat pe poliţist de zona dintre picioare şi s-a oferit să-i ofere un act sexual, în momentul când acesta îi explica cum să folosească aparatul etilotest. 

În timp ce acesta îi explica cum să folosească aparatul pentru alcoolemie, ea i-ar fi spus: „I will blow you.” Acest lucru însemnând că vrea să-i facă sex oral.

Ce le-a atras atenţia poliţiştilor, inainte de a o trage pe dreapta pe şoferiţă, a fost modul de conducere iraţional ce arăta că cel de la volan se află sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ei au invitat-o să faca testul de alcoolemie, iar femeia i-a făcut respectivului poliţist o ofertă verbală de refuzat, la care a adus şi ”argumente” de ordin fizic, apucândul-l pe bărbat de zona inghinală.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide