Pozele provocatoare care au concediat o poliţistă [FOTO]

Autor: go4it.ro 06 dec. 2016 Fete si masini

Selfie-urile continuă să facă victime. Nidia Garcia, o poliţistă din Mexic, a fost suspendată din activitate după ce şi-a făcut un selfie provocator în maşina de serviciu. Garcia şi-a desfăcut uniforma şi s-a pozat în sânii goi. În imaginea publicată de cineva pe Facebook apare şi arma semi-automată de serviciu a Nidiei. 

Se pare că nu este prima dată când tânăra poliţistă a făcut acest lucru. Superiorii săi au descoperit pe internet mai multe imagini cu femeia care s-a pozat în ipostaze sexy în maşina poliţiei sau cu elemente legate de jobul său de om al legii. 

Nidia a recunoscut acuzaţiile, dar e nagat că ar fi publicat imaginile pe reţele de socializare. „Îmi cer scuze forţei de poliţe locală şi oraşului Escobedo pentru actul imoral pe care l-am comis”, a scria ea pe Facebook.

Din fericire pentru Garcia, care ar putea rămâne în curând fără loc de muncă, mai multe agenţii de modeling şi reviste pentru bărbaţi i-au făcut oferte pentru a colabora cu ele. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide