Un taximetrist a inregistrat un cuplu catre întreţinea relaţii intime pe bancheta din spate [VIDEO]

Autor: ProMotor 16 feb. 2017 Fete si masini
Un taximetrist a inregistrat un cuplu catre întreţinea relaţii intime pe bancheta din spate [VIDEO]

O femeie din Marea Britanie a fost închisă într-o închisoare din Dubai, timp de 95 de zile, după ce a fost acuzată că a întreţinut relaţii intime pe bancheta din spate a unui taxi. Rebecca Blake a fost condamnată atunci, deşi testele ADN efectuate ulterior de anchetatori au demonstrat că femeia în vârstă de 30 de ani era nevinovată.

Eliberată recent, după executarea pedepsei, englezoaica a povestit că a fost nevoită să ţină secret faptul că era căsătorită de şase ani, pentru a evita condamnarea la moarte prin lapidare, relatează Daily Mail.

Rebecca a explicat că ea şi bărbatul cu care a împărţit taxiul se cunoscuseră într-un bar din Dubai, dar că între ei nu s-a petrecut nimic mai mult. Cu toate acestea, şoferul automobilului a susţinut atunci cotrariul.

„Au făcut sex timp de mai multe minute. Cămaşa bărbatului era deschisă, pantalonii îi erau lăsaţi până la genunchi, iar femeie nu purta lenjerie intimă”, a declarat Qaiser Khan. În plus, bărbatul a spus că Rebecca ar fi încercat să-l cumpere tăcerea cu o sumă mare de bani, pe care el însă a refuzat-o.

Femeia neagă acum toat acuzaţiile aduse, arătându-se revoltată de faptul că probele medicale nu au fost luate în considerare de anchetatorii din Dubai.

„Parcă trăiesc un coşmar suprarealist”, a spus Rebecca. „Încă mă trezesc noaptea, speriată, crezând că mă aflu din nou în celula de închisoare”, a mai povestit ea.

De asemenea, Conor McRedmond, bărbatul care o însoţea în seara respectivă a primit şi el o pedeapsă similară.

„Orice judecător din lumea aceasta va lua în considerare dovezile medicale, dincolo de orice alte mărturii. Iubesc Dubaiul şi mă gândeam chiar să mă mut aici, dar în aceste condiţii nu mai pot face o astfel de alegere”, a spus acesta.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide