Superba actriţa de telenovele a fost surprisă în spatele unei camionete. Cel care a fotografiat-o nu i-a venit să creadă de ce e în stare: „INOCENTĂ pe naiba!” - FOTO

 Superba actriţa de telenovele a fost surprisă în spatele unei camionete. Cel care a fotografiat-o nu i-a venit să creadă de ce e în stare: „INOCENTĂ pe naiba!” - FOTO Superba actriţa de telenovele a fost surprisă în spatele unei camionete. Cel care a fotografiat-o nu i-a venit să creadă de ce e în stare: „INOCENTĂ pe naiba!” - FOTO

Grazielli Massafera, o celebră vedetă a televiziunii braziliene, a fost acuzată că şi-a înşelat prietenul după ce a fost fotografiată în impostaze intime cu alt bărbat, în spatele unei camionete.

Fotografiile cu Grazielli Massafera, în vârstă de 35 de ani, au fost postate pe Facebook şi ajuns în foarte scurt timp virale. 

Imaginile au fost luate de un bărbat care a susţinut că a dat peste perechea amoroasă, în timp ce căuta păsări lângă un câmp. 

Prins în fapt modelul brazilian a fost fotografiat apărând să facă sex în spatele unei camionete, în mijlocul unui câmp. 

Citeşte şi Actele necesare la schimbarea permisului auto pentru anul 2018

Citeşte şi VW Golf a luat premiul pentru cel mai frumos derapaj în Bucureşti- VIDEO

GALERIE FOTO