Promotor.ro la Cupa presei pe ATV-uri

Autor: promotor.ro 23 iul. 2008 Alte sporturi

Cupa Presei la ATV-uriPe data de 20 iulie, sub egida campaniei "Descoperă ATV-ul", ATVROM a organizat evenimentul Cupa Presei la ATV-uri, în care fiecare trust media şi-a desemnat participanţi. Competiţia a avut loc pe circuitul de motocross de la Ciolpani, premiul cel mare fiind un ATV, oferit de ATVROM şi Merch Auto.

Noi am ajuns la Ciolpani în jurul orei 10:00, unde concurenţii ProMotor Dan Vache şi Mihai Cornăţeanu s-au înscris în cursă, li s-au înmânat instrucţiunile, după care a urmat un mic antrenament pentru parcurgerea circuitelor, recunoaşterea probelor şi acomodarea cu ATV-urile.

Proba cu jaloaneCompetiţia a adunat la start 64 de concurenţi, aceştia fiind împărţiţi în 16 grupe a câte 4 participanţi. Calificările iniţiale au constat în întreceri între concurenţii din aceeaşi grupă, în paralel pe circuite cu jaloane. Deşi unul dintre reprezentanţii ProMotor a fost eliminat, celălalt a reuşit să termine primul în grupa sa, iar apoi să câştige "duelul" cu finalistul grupei consecutive, astfel încât promotor.ro a ajuns în sferturi, alături de alţi 7 concurenţi.

Următoarea probă eliminatorie, după care urmau să plece mai departe cei mai buni patru concurenţi, s-a desfăşurat pe circuit, unde, din cauza schimbării ATV-ului, reprezentantul promotor.ro nu a reuşit să obţină decât al şaptelea timp. Totuşi, nu suntem dezamăgiţi, deoarece mai important este că am fost acolo, am participat şi ne-am simţit bine, iar rezultatul a fost chiar bun, dată fiind lipsa de experienţă. Îi felicităm pe ceilalţi colegi de breaslă, precum şi pe organizatorii acestui eveniment, ATVROM şi partenerii 4Tuning şi Merch Auto.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide