Max Mosley primeşte 60.000 de lire sterline daune

Autor: Silviu Draganescu 27 iul. 2008 Formula 1
Max Mosley primeşte 60.000 de lire sterline daune

După ce preşedintele FIA a fost surprins într-un clip video împreună cu 5 prostituate, reacţiile în lumea auto au fost rapide şi drastice, chiar şi prietenul său Bernie Ecclestone cerându-i demisia. Dar după ce a primit votul de încredere de la consiliul FIA pentru a rămâne în fotoliul de preşedinte, iată că Max Mosley a mai căştigat o bătălie cu care speră el, va încheia tot războiul.

Publicaţia News of the World a pierdut procesul în care a fost acuzată că a invadat viaţa privată a lui Max Mosley şi a făcut afirmaţii nefondante referitoare la practicile Natzi, care până la urmă nu au putut fi dovedite. Justiţia nu doar că i-a dat dreptate lui Max Mosley, dar a obligat şi publicaţia în cauză să-i plătească lui Max Mosley 60.000 de lire sterline drept despăgubire.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide