Citroen – raliu pentru vedete

Autor: Victor Gavril 21 iul. 2008 Raliuri

Citroen - masina vedetelorRaliul Sibiului Pirelli le-a adus unor vedete şansa de a conduce o maşină de raliu. Citroen Romania i-a invitat pe Mihaela Rădulescu, Andreea Pătraşcu, Dani Otil şi Cabral să testeze Citroën C2 R2. Într-o primă fază vedetele au stat în dreapta lui Alex Filip, pilot  Citroën  în Campionatul de Raliuri al României.

Pe super speciala din Raliul Sibiului Pirelli aceştia au avut ocazia de a trece la volan în locul lui Alex Filip pentru a deveni piloţi de raliuri. Acest traseu este singurul din ţară care oferă posibilitatea ca două echipaje să se întreacă în acelaşi timp. Raliul Sibiului Pirelli 2008 s-a încheiat pe 19 iulie după ce concurenţii au parcurs 400 km şi au înfruntat obstacolele din cele 11 probe speciale.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide