Raliul Sibiului Pirelli – declaraţii

Autor: Victor Gavril 28 iul. 2008 Raliuri

După ce a câştigat etapa curentă a CNR Dunlop, Raliul Sibiului Pirelli, mentinându-şi astfel poziţia de lider în clasamentul general, Jarkko Miettinen a declarat despre raliul de la Sibiu că a fost cel mai dificil din cariera sa. Dificultatea traseului de la Sibiu nu a fost singurul obstacol pe care l-a întâmpinat Miettinen, el luând startul cu handicapul unui abandon înregistrat în etapa precedentă pe cricuitul de la Cluj.

Finlandezul de pe primul loc, la fel ca si piloţii care au ocupat urmatoarele 3 poziţii în raliul Sibiului au folosit Mitsubishi Lancer Evo 9. Din cele 9 echipaje care au luat startul cu Misubishi Evo 9 doar 4 au încheiat competiţia, aceştia fiind ocupanţii primelor 4 poziţii.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide