Lovituri sub centură în DTM: cum a scos un pilot Audi din joc doi piloţi Mercedes-Benz

Autor: Adrian Mihălţianu 03 aug. 2015 Alte sporturi
Lovituri sub centură în DTM: cum a scos un pilot Audi din joc doi piloţi Mercedes-Benz

„Scoate-l afară!”, acesta a fost ordinul de echipă venit de la boss-ul echipei de DTM Audi spre finalul cursei, iar pilotul Timo Scheider s-a conformat doar o secundă mai târziu, amânând frânarea exact cât era necesar pentru a-l împinge de la spate pe concurentul său de la Mercedes-Benz Robert Wickens, care, la rândul lui, l-a împins în afara suprafeţei de rulare pe Pascal Wehrlein, pilotul Mercedes aflat în lupta pentru titlu.

Doi dintr-o lovitură, prilej pentru un scandal monstru în DTM, cele două Mercedesuri fiind retrase din cursă, în timp ce pilotul Audi a terminat pe locul şase. Dar nu clasarea lui Scheider era cea care conta, ci faptul că liderul clasamentului, Wehrlein, nu a mai putut termina cursa în puncte, fapt care l-a propulsat pe pilotul Audi Matthias Ekstrom în vârful clasamentului.

 

Prilej pentru piloţii Mercedes-Benz să spună că Audi tocmai le-a declarat război şi că speră că nimeni nu va mai cumpăra vreun Audi săptămâna asta. Acum, voi ce spuneţi, aţi mai cumpăra un Audi după manevra de mai jos? 🙂

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide