Mihai Marinescu pe podium!

Autor: Dan Vache 02 oct. 2007 Alte sporturi

Pilotul nostru, Mihai Marinescu, a participat în weekendul recent încheiat la etapa de la Rockingham a Campionatului Britanic Formula 3, concurând în National Class pe un şasiu Dallara 2003, motorizat Mugen Honda, sub culorile echipei Raikkonen Robertson Racing.

Aflat la comenzile unui monopost Formula 3 pentru a doua oară în viaţă, Mihai Marinescu a înfruntat câteva probleme tehnice la antrenamentele libere şi în prima sesiune de calificări. Pilotul român a abordat prudent prima cursă, trecând linia de sosire pe poziţia a patra a clasei, iar în cursa a doua a devenit lider dupã primul viraj. În ultima cursă, cea de recuperare, acesta şi-a depăşit pe pistă adversarii, trecând linia de sosire pe locul al treilea.

Acest rezultat nu a trecut neremarcat, astfel că Mihai Marinescu a fost invitat de team-ul britanic Raikkonen Robertson Racing să efectueze un test de o zi, complet gratuit, pe monopostul 2007 motorizat Mercedes, campion în acest an la toate nivelele. Acest test poate fi biletul de intrare al lui Mihai în Formula 3 Britanică în sezonul 2008.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide