Podium pentru Sebastian Barbu în ERT, la Raliul Aradului

Autor: Oraan Mărculescu 15 mai 2014 Alte sporturi

Etapa a doua din CNRD a constat ca şi etapă în European Rally Trophy, pentru Sebastian Barbu şi Sergiu Itu obiectivul principal fiind o clasare pe podium în această competiţie.

„Pe parcursul celor două zile am avut o luptă interesantă în ERT cu un echipaj cu experienţă. A fost încălzirea perfectă pentru etapele din Campionatul European de Raliuri la care vom participa anul acesta. Ţinând cont de faptul că este primul raliu pe macadam cu maşina nouă, sunt mulţumit de rezultat”, a spus Sebastian Barbu.

Pilotul sibian a reuşit să se claseze pe locul secund în etapa din ERT după echipajul Rashid Al-Ketbi / Karina Hepperle pe un Ford Fiesta R5.

„Principalul nostru obiectiv a fost să ne acomodăm cu maşina şi să adaptăm dictarea cu ceea ce am învăţat în teste. Mă înţeleg din ce în ce mai bine cu Sergiu şi asta este cel mai important acum. A fost un raliu interesant în care am învăţat multe şi aş vrea să mulţumesc echipei Colina Motors pentru susţinerea tehnică şi celor din familie pentru susţinerea de până acum”, a mai adăugat Sebastian Barbu.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide