Pilot de Formula 1 prins de radar

Autor: Cosmin Iordache 18 dec. 2007 Formula 1
Pilot de Formula 1 prins de radar

Sau poate a fost inspirat de personajul lui Samy Naceri, protagonistul din seria franţuzească Taxi, şi şi-a propus să testeze vigilenţa Poliţiei din Hexagon. Spre deosebire de simpaticul personaj, care reuşea cu un Peugeot să "dribleze" echipajele pornite în urmărire, pilotul de la McLaren nu a reuşit să se facă nevăzut cu un Mercedes CLK.

Lăsând gluma de o parte, conform ediţiei electronice a cotidianlui britanic Times, Hamilton a fost înregistrat pe radar cu 196 km/h pe autostradă în apropierea oraşului Laon. Oamenii legii i-au suspendat dreptul de a conduce timp de o lună, i-au acordat o amendă de 600 de euro şi i-au reţinut maşina, oferindu-i o plimbare cu maşina de patrulă până la hotelul la care a fost cazat. Conform ofiţerilor care l-au escortat, Hamilton a fost foarte cooperant şi a reacţionat respectuos, în momentul în care a fost tras pe dreapta.

Un oficial al echipei de  Formula 1 a declarat că Hamilton a primit o sancţiune în calitate de şofer şi că acest lucru nu îi va atrage penalizări din partea McLaren şi nici nu îi va afecta promiţătoarea carieră din motorsport

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide