Sebastian Vettel, despre noul său coechipier: „Nu este decizia mea”

Autor: Adrian Mihălţianu 26 aug. 2013 Formula 1

Sebastian Vettel vrea ca viitorul său coechipier în cadrul echipei de Formula 1 Red Bull să fie un „jucător de echipă”, dar că, până la urmă, această decizie nu va fi luată de el, conform celor spuse de el în cadrul unei conferinţe de presă prin internet.

„La sfârşitul zilei, nu mă preocupă (I don’t mind – original). Ar trebui să fie cineva care se potriveşte cu echipa. Un jucător de echipă, pentru că, bineînţeles, pe circuit luptăm pentru noi înşine – e normal pentru sport, dar trebuie să tragă în aceeaşi direcţie cu echipa”, a declarat triplul campion mondial de Formula 1 pentru ProMotor.

Întrebat dacă poate influenţa această decizie, Vettel a spus: „pot să discut cu oamenii care sunt responsabili de asta, dar nu e ca şi cum ar fi decizia mea”.

Speculaţiile despre viitorul coechipier al lui Sebastian Vettel în cadrul echipei de Formula 1 Red Bull în sezonul din 2014 au început imediat după anunţul că Mark Webber va părăsi Marele Circ pentru cursele de anduranţă alături de Porsche.

Sebastian Vettel (stânga) şi Mark Webber (dreapta)

Printre numele vehiculate s-au numărat Kimi Räikkönen, Michael Schumacher, Daniel Ricciardo, Jean-Eric Vergne şi chiar Fernando Alonso, însă până acum cei de la Red Bull nu au anunţat cine îi va lua locul lui Webber.

Sebastian Vettel a vorbit în cadrul unei conferinţe organizate de Braun, în care producătorul german de produse de îngrijire personală a anunţat un parteneriat cu triplul campion mondial de Formula 1 şi desemnarea lui ca ambasador mondial al mărcii Braun.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide