Toyota F1 Car vs Batmobile

Autor: Cosmin Iordache 05 iul. 2008 Formula 1

Întâlnirea "estraterestră", dintre monopostul Toyota şi celebrul vehicul al lui Batman, înseamnă de fapt o campanie de promovare a filmului The Dark Knight, ultimul capitol al longevivei serii. Constructorul nipon a semnat un parteneriat media cu Warner Bros pentru a prefaţa premiera filmului, ce va avea loc pe 25 iulie.

Deşi majoritatea modelelor fantastice care apar pe marele ecran au doar un rol decorativ, nefiiind funcţionale, acest vehicul se poate deplasa fără probleme şi în viaţa reala, fiind alimentat cu benzină fără plumb. Dimensiunile acestuia sunt de 4,5 m lungime, 3 m lăţime şi 1,5 înălţime şi cântăreşte mai bine de 2,5 tone. De asemenea, modelul are 6 roţi, dintre care primele două sunt independente, fiind capabile de viraje foarte strânse conform comunicatului oficial.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide