Poliţia a pornit girofarele pe loc când l-a văzut cum mergea pe motocicletă [VIDEO]

Autor: Marius Vișan 11 oct. 2016 MOTO

Dailystar.co.uk a publicat viralul săptămânii în materie de ”costumaţii” neobişnuite pentru motociclişti.

Clipul video ne arată o maşină de poliţie care a pornit în urmărirea unui motociclist care nu avea pe el decât casca de protecţie şi nişte adidaşi.

Polţiştii se aflau în patrulare într-un sens giratoriu, când au remarcat că un bărbat care conducea o motocicletă nu purta nimic pe el.

Potrivit poliţiştilor, ei au încercat să-l oprească, dar motociclistul a accelerat reuşind să prelungească pentru un moment urmărirea.

Bărbatul gol a fost prins abia după ce a pierdut controlul motocicletei şi a căzut, dar chiar şi atunci el a încercat să fugă de acolo pe propriile-i picioare.

Când a fost în sfârşit arestat, s-a descoperit că motociclistul avea permisul de conducere suspendat, aşa că acum acesta riscă închisoarea.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide