Dacă ne prinde Apocalipsa în maşina asta, suntem salvaţi

Autor: Alexandru Banu 08 feb. 2017 Raliuri

Ce se întâmplă când iei un RS franţuzesc neapărat Renault şi-l duci la cea mai tare companie motorsport. Prodrive are sute de ingineri care lucrează în acest busnisess, dezvoltă soluţii pentru mari nume din lumea maşinilor rele şi are afaceri conexe în industrie. Acum are şi un proiect cu Renault pentru sezonul WRX 2018. Supermaşina asta va fi pilotată de către Guerlain Chicherit şi va fi prezentată în Septembrie, înainite să înceapă testele pentru sezonul 2018.

Pilotul francez a fost de multe ori la Dakar, unde în 1010 a obţinut cea mai bună poziţie, 5 în clasamentul final cu BMW X-Raid. Este un specialist în ski off – piste şi în 2013 a intrat în Cartea Recordurilor ca primul pilot care a făcut un backflip (s-a dat peste cap în aer) singur în maşină.

Maşina este pe şasiul Megane-ului 4 şi va fi construită integral de către Prodrive, conform normelor şi standardelor WRX. Atât despre partea tehnică a superMegane-ului care va fi în WRX din 2018, pilotat de către Guerlain Chicherit. Cum vom avea detalii despre putere, facem update. Design-ul este însă cel pe care îl vedeţi, absolut dement.

 

MEGANE PRODRIVE WRX 2018 (GALERIE FOTO)

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide