Francois Delecour: Raliul Aradului poate ajunge etapă în Campionatul Mondial!

Autor: Oraan Mărculescu 28 apr. 2014 Raliuri

Invervievat în exclusivitate de site-ul autorally.ro, Francois Delecour a vorbit despre revenirea sa în Raliul Aradului programat în luna mai, etapă pe care a câştigat-o în ultimii doi ani.

Pilotul mărturiseşte că a rămas impresionat de calitatea macadamului de pe probele arădene, a căror configuraţie „face pilotajul foarte plăcut” şi încurajează un pilotaj agresiv, „ceea ce solicită anvelopele şi poate duce chiar la pene, în special pe proba cea mai lungă a întrecerii, unde poţi găsi multe pietre”.

„Raliul Aradului Atrium Mall are un potenţial însemnat, cred că poate ajunge în Campionatul European sau chiar în cel Mondial. Pentru aceste lucruri, trebuie însă o susţinere puternică şi un buget însemnat, pe care sper ca organizatorii întrecerii să le găsească”, a declarat Francois Delecour.

Francezul va lua startul la Arad pe un Subaru Impreza, model inferior Peugeot-ului 207 S2000 care i-a adus ultimele două titluri de campion. Interviul integral acordat de Francois Delecour este disponibil pe autorally.ro.

FotoRally Cow, autorally.ro / Facebook

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide