Mihai Leu revine in postura de pilot la Raliul Aradului Atrium Mall

Autor: Dan Vache 24 iul. 2013 Raliuri
Mihai Leu revine in postura de pilot la Raliul Aradului Atrium Mall

Raliul Aradului Atrium Mall va fi evaluat de observatori ai Federaţiei Internaţionale de Automobilism pentru a putea fi introdus în circuitul european al Raliului. Se vor parcurge aproximativ 147 km, impărţiţi în 13 probe speciale. Maşinile de deschidere vor fi conduse de Mihai Leu şi primarul Aradului, Gheorghe Falcă.

„Avem ambiţii mari cu Raliul Aradului Atrium Mall de-al duce într-un timp record în calendarul european. Deşi ne aflăm la abia a cincea ediţie, în precedentele desfăşurări ale competiţiei am adus mereu ceva nou şi spectaculos, precum etape comune în campionatele românesc si maghiar, creşterea numărului de probe speciale, invitati de excepţie sau număr record de participanţi”, a spus Mihai Leu în cadrul conferinţei de presă.

Raliul Aradului Atrium Mall va avea o desfăşurare diferită in primele patru ediţii. Astfel, shakedown-ul din apropierea localităţii Frumuseni va avea loc vineri 23 august, zi in care e programată şi prezentarea oficială a echipajelor participante, in faţa Palatului Administrativ al Aradului.

Intreaga zi de sâmbătă 24 august e rezervată probelor speciale din judeţ, care au atras la Arad, an de an, piloţi din România şi Ungaria. Nu lipsesc din traseu specialele Conop şi Nadas, printre cele mai frumoase trasee de macadam din Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop. Duminica sunt programate două superspeciale pe circuitul de karting din Arad, având intercalată intre acestea o trecere peste speciala din Lalasint.

Gsptv va transmite în direct una din probele speciale ale evenimentului iar revistele Promotor, Autobild, Etiquette Magazine sau Bussiness Woman sunt partenerii media.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide