Raliul Aradului 2014: Napoca Rally Academy a dominat prima zi din Raliul Aradului

Autor: Andrei Ştirbu 10 mai 2014 Raliuri
Raliul Aradului 2014: Napoca Rally Academy a dominat prima zi din Raliul Aradului

Simone Tempestini şi Dorin Pulpea au început în forţă prima zi din Raliul Aradului. Aflat la primul raliu pe macadam cu modelul Peugeot 207 S2000, Simone Tempestini a câştigat prima specială a zilei şi s-a instalat la conducerea raliului. Juniorul Napoca Rally Academy nu a mai cedat poziţia de lider pană la finalul zilei, el câştigând încă trei probe speciale, având un avans de peste 42 de secunde faţă de următorul clasat. „Am terminat ziua cu un rezultat frumos. Imi place mult proba lungă şi voi încerca să-mi măresc acolo avantajul, dar totul depinde şi de ceea ce fac adversarii mei direcţi. Este primul meu raliu pe macadam cu această maşină şi totul a funcţionat perfect până acum”, a spus Simone Tempestini.

După abandonul de la Braşov, Bogdan Marişca şi Marc Banca au început puţin mai prudent, dar au crescut ritmul spre finalul zilei şi şi-au asigurat prezenţa pe podium în clasamentul general. „A fost o zi dificilă, dar care s-a terminat bine. Am crescut ritmul pe finalul zilei şi asta ne-a adus pe podium, dar sâmbătă urmeaza o zi grea şi sper să rămânem în top 3”, a spus Bogdan Marişca, la finalul primei zile din Raliul Aradului.

Sâmbătă, în ziua a doua a Raliului Aradului, mai sunt programate 3 probe speciale cu o lungime de 45,7 km. Startul pe prima specială este programat la ora 10:34, iar sosirea la ora 13:56.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide