Raliul Aradului 2014: Napoca Rally vrea să înceapă în forţă!

Autor: Oraan Mărculescu 08 mai 2014 Raliuri
Raliul Aradului 2014: Napoca Rally vrea să înceapă în forţă!

Pentru Napoca Rally Academy sezonul 2014 va începe cu Raliul Aradului, după decizia luată de Comisia de Apel a F.R.A.S. în data de 6 mai. Astfel, echipajele Marco Tempestini / Lucio Baggio (Ford Fiesta R5), Simone Tempestini / Dorin Pulpea (Peugeot 207 S2000) şi Bogdan Marişca / Marc Banca (Subaru Impreza R4) vor forma trio-ul pe care NRA îl aruncă în luptă pe macadamul din Raliul Aradului.

După respingerea apelului depus de Marco Tempestini la Comisia de Apel a F.R.A.S., echipa Napoca Rally Academy pleacă de la zero puncte în clasamentul general.

„Sunt dezamăgit deoarece consider în continuare că nu am încălcat regulamentele în vigoare, dar decizia Comisiei de Apel nu face decât să ne motiveze şi mai mult aici la Arad. Napoca Rally Academy este acum exact ca o echipă de fotbal care a pierdut o partidă, pe care a condus-o tot timpul, după un penalty inventat”, a declarat Marco Tempestini.

Optimismul rămâne însă la cote înalte în tabăra NRA, pentru că macadamul este suprafaţa preferată a celor doi piloţi Tempestini, care şi-au setat ambiţii înalte pentru Raliul Aradului 2014.

„Evoluţia de la Braşov a confirmat că ne simţim din ce în ce mai bine cu modelul Ford Fiesta R5. Am deja trei participări în România cu acest model şi de fiecare dată am terminat pe locul secund. Cred că a venit momentul să încercăm să mai urcăm o treaptă”, a mai adăugat pilotul NRA.

Juniorul Simone Tempestini nu se lasă mai prejos şi îşi urmează tatăl în stabilirea unor obiective ambiţioase: „Îmi place foarte mult etapa de la Arad şi sper să mă simt la fel de bine cu această maşină ca pe asfaltul de la Braşov. Un plus pentru mine este că am mai multă experienţă pe macadam cu acest model şi nu cred că ar fi rău să câştig etapa în care am debutat”, a spus Simone Tempestini, înaintea Raliului Aradului.

Echipajul Bogdan Marişca / Marc Banca are ca obiectiv terminarea etapei a doua în puncte, după ce norocul nu le-a surâs la Braşov şi au fost nevoiţi să abandoneze.

Raliul Aradului se ve desfăşura în perioada 9-10 mai, startul de vineri fiind programat la ora 15.00. În prima zi sunt programate cinci probe speciale cu o lungime totală de 53,09 km, iar în ziua a doua alte trei probe speciale cu o lungime de 45,75 km.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide