Salvatore Arcarese ia startul într-un sezon ambiţios

Autor: ProMotor 18 apr. 2014 Raliuri

După un sezon alături de echipa Composit Motorsport, Salvatore Arcarese îţi continuă cariera în lumea sporturilor cu motor alături de echipa italiană Rangoni. 2014 se anunţă un an plin pentru pilot, pentru că acesta va participa la toate cele patru etape din Eurocup Clio dar şi la cursele din Clio Cup Italia.

„Am pus la punct un program complet pentru acest sezon cu echipa Rangoni şi cred că putem face lucruri frumoase împreună. Va fi un sezon dificil, cu o concurenţă mare, dar tocmai acest lucru mă ambiţionează şi mai mult”, a spus Salvatore Arcarese, înaintea primei etape din Eurocup Clio.

În ambele competiţii Salvatore la pilota versiunea de curse dezvoltată pe baza noului Renault Clio, ce dispune de un motor turbo de 1,6 l ce dezvoltă 220 CP şi un cuplu maxim de 270 Nm.

Eurocup Clio, competiţia în care se concurează cu modele Clio perfect identice, va începe în weekendul 26-27 aprilie pe circuitul de la Motorland Aragon în Spania, după care se va merge la Nurburgring în Germania, Paul Ricard în Franţa şi înapoi în Spania, la Barcelona.

Cursele din Eurocup Clio se desfăşoară în cadrul World Series by Renault, iar rezumatele etapelor vor putea fi urmărite şi în România pe postul de televiziune Eurosport.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide