VIDEO: Fă cunoştinţă cu fetele Danube Delta Rally Girls 2014

Autor: Andrei Ştirbu 15 mai 2014 Raliuri

Conceptul de maşini tari şi fete mişto nu este nici pe departe unul nou, în motorsportul european conceptul luând naştere dinainte de a înţelege mai exact ce înseamnă „motorsport”. Iar organizatorii Danube Delta Rally 2014 au hotărât să adopte şi în ţara noastră ideea de „Fată a competiţiei”. În urma unei preselecţii care probabil că nu a fost deloc uşoară, şase finaliste s-au alăturat echipei şi, implicit, s-au înscris în competiţia în urma căreia doar una dintre reprezentante va fi aleasă Danube Delta Rally 2014. 

Raliul Deltei Dunării 2013 a fost un eveniment în care spectacolul şi distracţia au mers mână în mână, iar scopul declarat al organizatorilor este ca ediţia de anul acesta să fie un pic mai bună chiar. Până în week-end-ul 29-31 mai, când se va desfăşura ediţia 2014, îţi poţi vota febleţea în concursul deschis pe pagina oficială a raliului. Înainte de asta însă, merită să arunci o privire clipului making-of. 

Iar ca să te ajutăm să-ţi alegi favorita (ştim, ştim, nu e foarte uşor) am ataşat în galeria de mai sus câte o poză cu fiecare dintre fete. Ne vedem la Raliu!

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide