Ce salariu are, de fapt, un angajat la uzina Ford din Craiova?

Autor: Marius Vișan 19 mai 2021 Știri auto

În condițiile în care la Ford Craiova se va produce un nou model, foarte mulți oameni se întreabă la ce salariu poate ajunge un angajat care lucrează în Bănie.

Uzina Ford Craiova este unul dintre cei mai mai mari angajatori din Oltenia. În acest moment, fabrica are peste 6.000 de angajați.

Pe lângă Puma, cel mai nou model al mărcii, Ford Craiova construiește în prezent și SUV-ul de mici dimensiuni Ford EcoSport. Aici se produce și mult-premiatul motor EcoBoost de 1.0 litri.

La sfârșitul lunii aprilie a acestui an, Ford a anunțat că fabrica va intra într-o nouă etapă importantă, astfel că Ford va primul producător auto care va produce un vehicul complet electric în România.

Investiția totală Ford în operațiunile sale de producție din România se apropie de suma 2 miliarde de dolari, de la preluarea fabricii din Craiova, în 2008. Suma include și investiția anunțată de curând.

În aceste condiții se vor crea noi locuri de muncă. Pentru a afla cât câștigă un angajat care lucrează în fabrica Ford de la Craiova am consultat site-ul undelucram.ro.

Intră în GALERIA FOTO

Ce salariu poate avea un angajat la uzina Ford din Craiova?

Așa am aflat că o persoană cu experiență, angajată full time pe rolul de Operator Producție are un salariu lunar net de 1.950 de lei + tichete de masă.

Pe de altă parte, un Operator Asamblare fără experiență are un salariu lunar net de 1.300 lei + tichete de masă.

Un Inspector / Controlor de Calitate cu experiență poate câștiga un salariu lunar net de 2.300 de lei.

Un Operator calificat, cu o experiență de aproximativ trei ani, câștigă un salariu lunar de 2.750 lei. De asemenea, sunt oferite și tichete de masă. La acestea se mai poate adaugă un bonus consistent la sfârșit de an.

Un Tehnician Metrolog cu experiență care lucrează la uzina auto din Bănie are un salariu lunar net de 3.000 lei. La această sumă se adaugă bonuri de masă și alte bonusuri acordate la sfârșit de an.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: Ford


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide