BMW Z4 sDrive35i – test Promotor.ro

Autor: Andrei Nan 04 iun. 2009 Test drive

LED-uri in blocurile opticeDacă e să pornesc pe acelaşi drum extrem de subiectiv urmat de Cosmin în relatarea testului cu noul Mini Cooper S Cabrio aş putea să menţionez de la început că şi pentru mine BMW Z4 se apropie foarte mult de maşina ideală.

Motor benzină supraalimentat, cutie de viteze cu dublu ambreiaj, coupe cabriolet şi dimensiuni suficient de mici pentru a nu mă considera căpitan de catamaran. Transmisia integrală lipseşte. Însă voi încerca să păstrez subiectivismul la minimum.

BMW Z4 este un model care arată foarte bine. Hmmm, se pare că nu prea am reuşit să fiu obiectiv, nu? La acest capitol voi fi contrazis sau nu de fiecare dintre voi, dar ce pot să vă spun şi nu aţi fi putut afla din poze este că maşina nu atrage totuşi prea multe priviri. Probabil din cauza culorii, care nu îl evidenţiază prea mult pe Z4. Este adevărat, un alb poate ar fi fost recomandat.

Însă, o dată ce ai pus ochii pe maşină, vei rămâne impresionat de capota imensă, cu un motor pe puntea faţă din motive evidente de dinamică. Nici blocurile optice nu pot fi trecute cu vederea, mai ales cele din partea din spate cu LED-uri. Iar acoperişul rigid cu aspect retro îţi va atrage toată atenţia pe parcursul celor 20 de secunde necesare escamotării.

Pagini: 1 2 3 4

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide