Am testat trotineta electrică „a lui” Justin Bieber (VIDEO)

Autor: Alexandru Banu 06 iul. 2017 Test drive
Am testat trotineta electrică „a lui” Justin Bieber (VIDEO)

Am fi început cu 10 motive pentru care să-ţi iei trotinetă. Am fi început cu cea mai mişto jucărie pe care am testat-o la ProMotor. Sau cu noi în anul 2000 o să rămânem la fel de copii. Te bucuri ca la venirea lu’ Moş Crăciun când te urci pe o trotinetă. Iar dacă e electrică, te bucuri ca un om mare la butoane.

Suspansul a început de când băieţii de la E-Twow ne-au zis că are cuplu, frate! Adică…un Porsche are cuplu, un diesel de 4.2 litri are cuplu, nu o trotinetă. Ba da, E-Twow Booster Plus are cuplu. Şi ce cuplu! O să vezi când o să-ţi iei una după ce citeşti asta. Are atât de mult cuplu de zici că ţi-a dat vânt pe scări Mike Tyson. Altfel, după o oră de hălăduit prin oraş, o să faci jaloane cu 30 km/h – viteza ei maximă. Nu o să te mai saturi şi o să cauţi pretexte să te duci până la pâine. Cu trotineta, desigur.

Dincolo de extazul vitezei care ne-a convins să ne luăm moticicletă când ajungem la andropauză, este eficienţa deplasării. Nu există niciun mijloc de transport care să te ducă mai rapid şi mai entuziasmant decât o trotinetă Booster Plus. Avantaje directe – nu transpiri, ajungi în timp oriunde, o pliezi în 3 secunde şi te bagi la metrou, o încarci în 2 ore şi consumă 2 bani (că 2 lei e prea mult ca să folosim exprimarea de dragul expresiei), driblezi ca Messi pe trotuare şi pleci primul de la semafor dacă mergi pe stradă. Avantaje indirecte? – enervezi pe toată lumea că eşti mai rapid şi că nu stai pe loc într-o maşină care se coace la soare, trezeşti un murmur de suferinţă în sufletul bicicliştilor leoarcă, eşti vedeta străzii şi, foarte important … priveşti cerul. Dezavantaje? – zi tu unul că noi nu am găsit. Mergem în pagina următoare a testului ca să vedem cum stăm cu autonomia.

 

Pagini: 1 2

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide