TEST cu Ford Fiesta facelift: îmbunătăţiri în clasa mică

Autor: Andrei Nan 01 mart. 2013 Test drive

Inginerii şi design-erii Ford au pregătit pentru Ford Fiesta un facelift mai mult decât interesant, practic totul fiind concentrate în partea frontală. Evident, au fost aduse îmbunătăţiri sau mai bine zis au fost redesenate şi alte zone ale caroseriei.

Poate că din poze partea frontală a maşinii nu pare prea reuşită sau poate dă impresia de „Copy/Paste”, însă în realitate imaginea este cu totul alta. Nu poate să nege nimeni legătura evidentă de imagine cu modelul britanic menţionat mai sus, însă în combinaţie cu liniile laterale ale Ford-ului Fiesta, care au rămas în mare măsură la fel, design-ul general al maşinii este spectaculos. Evident, gusturile nu se discută, modul în care o maşină place sau nu este strict un subiect personal.

Pe lângă grila motorului, cei de la Ford şi-au îndreptat atenţia şi asupra capotei, blocurilor optice faţă. Farurile sunt dotate cu LED-uri pentru versiunea Titanium. Pe de altă parte au mai fost revizuite şi oglinzile, stopurile, eleronul spate a primit un nou design, iar oferta jantelor de aliaj a fost îmbunătăţită cu un nou desen.

Pagini: 1 2 3 4

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide