Honda Legend vs Lexus GS

Autor: Oraan Mărculescu 28 nov. 2007 Teste comparative

Doar că, la întoarcerea spre Bucureşti, după şedinţa foto, un lucru foarte ciudat s-a întîmplat. Dintr-un motiv sau altul, m-am lăsat destul de uşor fermecat de senzaţia căpătată la volanul Lexus-ului. Sigur, am scos aceste două limuzine pe cîteva dintre cele mai bune şi mai virajate drumuri de la noi din ţară şi doar una a reuşit să mă impresioneze de-a dreptul… însă, odată prins în trafic, parcă am început să înţeleg mai bine ce se întîmplase cu adevărat.

Poate că Lexus GS nici nu vrea să fie o maşină de lux cu abilităţi dinamice de invidiat, precum Honda Legend. Poate că Lexus GS este genul de limuzină pe care o cumperi pentru că lasă să se înţeleagă faptul că eşti un interlop sau orice alt gen de persoană cu care nu e bine să te iei la ceartă la semafor.

Cu siguranţă, toţi acei şoferi de pe DN1 nu s-au dat la o parte şi m-au lăsat să mă bag în faţa lor doar pentru că dădeam semnal din timp, cu maximă politeţe. Chiar cred că am ajuns la o concluzie foarte importantă aici. Lexus GS emană respect. Fără doar şi poate.

Dacă vrei să dai circa 50.000 de euro pe o limuzină premium care să-ţi inspire un stil de condus sportiv, n-ai putea să pui mîna pe ceva mai bun decît un BMW 540i. Însă dacă tot ce vrei este o maşină care să-ţi ajute la imagine, cum ai putea să greşeşti cu un Lexus? Este, foarte probabil, una dintre cele mai respectabile mărci din lume. Iar asta se va reflecta şi în comportamentul şoferilor din jurul tău.

Ei bine, halal concluzie urmează aici. Din punct de vedere tehnic, cîştigătorul acestui comparativ este, cred, mai mult decît evident. Însă, dintre o Honda Legend şi un Lexus GS, cea mai bună maşină este un Seria 5.

Pagini: 1 2 3

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide