Te provocăm să consumi puţin!

Autor: promotor.ro 03 aug. 2007 Teste speciale
Te provocăm să consumi puţin!

În urma tragerii la sorţi a fost desemnată câştigătoare doamna Teodora Zecheru, din Bucureşti, deţinătoare a unui autoturism Skoda Fabia 1,2, care va participa la testul de consum împreună cu soţul ei. Suntem curioşi dacă le vom face faţă celor doi, ştiut fiind că o familie îşi gestionează mai bine bugetul…


Vineri la ora 18:00 a avtu loc extragerea la sorţi dintre cei care au răspuns pe forum întrebărilor de mai jos:

1. Care este adresa dealerului Porsche Bucuresti Vest 1, sponsorul testului de consum al promotor.ro?

2. Ce consum a înregistrat Gerhard Plattner cu Skoda Fabia 1,4 TDI, traversând în diagonală ţara, de la Constanţa la Oradea?

3. Aveţi automobil personal? Dacă da, specificaţi marca şi modelul, motorizarea şi anul de fabricaţie.

Regulament de înscriere:

Mailurile celor care au răspuns corect la aceste întrebări vor participa la o tragere la sorţi, în urma căreia va fi desemnat un câştigător. Pot participa doar cetăţenii români şi rezidenţi pe teritoriul României la data înscrierii pentru tragerea la sorţi.

Câştigătorul va participa, împreună cu echipa promotor.ro, la un test de consum prin ţară, în perioada 14-15 august, cu două modele Skoda Roomster 1,4 TDI, puse la dispoziţie de sponsorul acestui eveniment, Porsche Bucureşti Vest 1 (Şoseaua de Centură nr. 41, Chiajna, tel. 203.12.11).

Câştigătorul are dreptul să fie însoţit de încă o persoană, cheltuielile de transport (cu trenul, dacă persoanele nu sunt din Bucureşti), cazare şi masă urmând a fi suportate de organizatori.

Câştigătorul trebuie sa aibă peste 18 ani şi să posede carnet valabil de conducere, categoria B, cu vechime de cel puţin un an de zile. În cazul în care câştigătorul nu îndeplineşte aceste condiţii, este obligatoriu ca persoana însoţitoare să le îndeplinească. Dacă nici unul dintre cei doi nu îndeplineşte aceste condiţii, vor putea participa la acest test doar în calitate de pasageri, neavând dreptul să conducă nici o maşină.

Plecarea din Bucureşti este programată pentru ora 10:00, de la sediul Porsche Bucureşti Vest 1, de pe Şoseaua de Centură nr. 41, Chiajna.

Perioada în care se acceptă înscrieri pentru tragerea la sorţi este 3 august – 10 august, până la ora 17:00. Extragerea câştigătorului va avea loc la ora 18:00, acesta urmând a fi anunţat telefonic.

ATENŢIE! Plattner va oferi un tort personalizat, specific austriac (sachertorte), celui care va reuşi să obţină un consum sub 5 litri/100 km în acest test!

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide