Cea mai nouă „tehincă” de spargere a maşinilor, aplicată într-o parcare din ROMÂNA – FOTO

Autor: ProMotor 03 sept. 2017 Utile

Imagini uluitoare au fost surprinse în apropierea Lacului Sfânta Ana, din judeţul Harghita. O ursoaică însoţită de puiul ei s-au plimbat nestingheriţi printre maşinile parcate în apropierea apei.

Fotografiile au fost realizate în miezul zilei, când în apropierea lacului Sfânta Ana erau foarte mulţi turişti. Oamenii au scos imediat telefoanele şi au început să facă poze.

În urmă cu două săptămâni, mai mulţi părinţi şi-au pus copiii în pericol ca să filmeze cu telefonul urşii ieşiţi la marginea pădurii după mâncare. Fără să ţină cont de riscul la care îi expun, s-au apropiat la mai puţin de zece metri de urşii care scormoneau în coşul de gunoi. Incidentul a avut loc tot în zona Lacului Sfânta Ana.

Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a semnat, vineri, ordinul care va da posibilitatea uciderii a peste 140 de carnivore mari, motivând că în ultima perioadă urşii au devenit un pericol real pentru populaţie. Ordinul a fost trimis şi urmează să fie publicat în Monitorul Oficial.

GALERIE FOTO

Sursă: Antena 3

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide