Simplu şi uşor: cum identifici culoarea originală a Golfului tău – VIDEO

Autor: Autopro.promotor.ro 27 ian. 2017 Utile
Simplu şi uşor: cum identifici culoarea originală a Golfului tău –  VIDEO

 


Atunci când ajungeţi cu maşina în service si aveţi probleme de tinichigerie există şanse ca la ridicarea maşinii din service, după efectuarea intervenţilor, să observaţi uşoare diferenţe de culoare între elementul reparat şi restul caroseriei. Aceste lucruri se întâmplă cu preponderenţă la service-urile de ”cartier”. Motivul fiind unul foarte simplu: lipsa de experienţă a vopsitorului.

De cele mai multe ori, la marea majoritate a maşinilor, codul de culoare a maşinii dumneavoastră este trecut pe o plăcuţă de identificare. Acolo, pe acea plăcuţă, veţi găsi şi alte elemete sau coduri. Spre exemplu să luăm un VW Golf IV (Mk4). Pentru acest model, nu trebuie decât să citiţi eticheta sau plăcuţa pe care o găsiţi lipită în portbagaj lângă roata de rezervă.

Pentru a recunoaste care dintre înscrisuri este cel care se referă la culoare trebuie să găsiţi pe etichetă ”Paint No” urmat de o însiruire alfa-numerică formată din trei litere şi o singură cifră.

Vezi VIDEO

Iată mai jos o listă cu codurile de vopsea disponibile pentru VW Golf IV (Mk4):

LA5W – blue lagoon
LW5Z – jazz blue
LA7W – reflex silver
LB7Z – Satin Silver
LD7W – Silverstone grey
LG9R – Silver Arrow
LY3D – Tornado Red
LC5H – atlantic blue
L041 – UniBlack
LC3X – MatchStick Red
LD7X – platnum grey
LG5V – blue galactic
LB9A – Candy White

Mai multe coduri de culoare pe www.servicetutorials.com


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide