O şoferiţă din SUA a parcurs 1.6 milioane de km cu o maşină fabricată în 2013 – VIDEO

Autor: ProMotor 07 ian. 2019 Știri auto

O şoferiţă din Kansas, SUA, a reuşit să atingă un număr impresionant de kilometri: 1,6 milioane km (aproximativ 1 milion de mile) cu un Hyundai Elantra, în doar cinci ani.

Haines se ocupă de livrări pentru o firmă de piese auto, un loc de muncă ce o ţine pe drum foarte mult timp. 

Care este secretul? În primul rând, Haines schimba uleiul o dată la două săptămâni, perioadă în care parcurgea 7.642 de mile. Schimburile regulate ale uleiului sunt un factor cheie ce determină o durată de viaţă lungă a unui motor. 

Inginerii de la Hyundai au verificat maşina şi au confirmat autenticitatea kilometrajului care a înregistrat 1.000.000 de mile. 

Singura problemă este că pe cele mai multe maşini (inclusiv Elantra), ceasul care întregistrează distanţa parcursă se blochează la 999.999 de mile. Pentru a indica succesul incredibil, Hyundai a pus pe kilometraj un stiker pe care scrie „1M”. 

Pentru atingerea acestei performanţe, Hyundai i-a dăruit şoferiţei un nou Elantra roşu. 

VIDEO

Sursă: hotcars.com

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide