Opel  Ziua câştigătorilor Opel

Astăzi dăm un Opel Insignia. Rămâi alături de Promotor.ro cine este câştigătorului Maşinii anului 2009 în Europa, cel mai economic şofer din ţară.

Ziua câştigătorilor Opel Ziua câştigătorilor Opel

Opel este interesant de viitorul planetei noastre, astfel că că depunde eforturi majore în vederea reducerii emisiilor poluante. Iar acest lucru îl poţi face fie prin dezvoltarea unor maşini economice, fie prin educarea şoferilor în tainele unui condus corect. De aceea, Opel a demarat două concursuri distincte: unul pentru jurnalişti, în care marele premiu era o excursie în Canada, şi altul pentru orice şofer din ţară, în care se putea câştiga chiar un Opel Insignia. Vezi în curând cum s-au desfăşurat finalele şi care sunt câştigătorii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.