Black Friday – 36 de ore de reduceri non stop la Opel Union Motors (P)

Autor: Adrian Mihălţianu 23 nov. 2012 Advertorial
Black Friday – 36 de ore de reduceri non stop la Opel Union Motors (P)

 

Dealerul Opel Union Motors se aliniază campaniei Black Friday şi anunţă reduceri de mii de euro pentru toate modelele din gamă.

Opel Union Motors, parte a New Kopel Group, este singurul dealer auto care intră în campania Black Friday şi va avea, timp de două zile, discount-uri pentru întreaga gamă de automobile noi, de la Corsa la Ampera. Cel mai mare discount este de aproape 10.000 de euro.

„Pentru că achiziţia unui automobil este o importantă investiţie de ordin financiar, vrem să aducem clienţilor noştri o experienţă plăcută legată de acest demers, cu preţuri şi servicii adecvate. De aceea, specialiştii Union Motors au pregătit deja în showroom oferte financiare atractive pentru fiecare model în parte”, a declarat David Perry, CEO New Kopel Group.

Ofertele vor fi disponibile la showroom-ul Union Motors din şoseaua Bucureşti – Ploieşti nr. 145, sector 1, Bucureşti, care va fi deschis non stop pentru 36 de ore începând de vineri, 23 noiembrie, ora 9:00, până sâmbătă, 24 noiembrie, ora 21:00. Orice model Opel va fi disponibil pentru drive test.

Union Motors, membru al New Kopel Group, este din 2010 dealer şi service autorizat al mărcii germane Opel, dezvoltând un centru integrat 3S: vânzări, service şi piese de schimb. Totodată, compania este şi reparator autorizat pentru mărcile Renault şi Dacia.

Pagina web a companiei poate fi vizitată aici.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide