Aproape 7.000 km prin Europa cu Renault Megane Sport Tourer 1.5 dCi EDC

În vara lui 2012 am avut plăcerea de a petrece o lună de zile cu un break foarte potrivit vacanţelor estivale: Renault Megane Sport Tourer 1.5 dCi EDC. Iată cum s-a achitat de sarcini cea mai bună ofertă din domeniul breakurilor compacte diesel automate.

Aproape 7.000 km prin Europa cu Renault Megane Sport Tourer 1.5 dCi EDC Aproape 7.000 km prin Europa cu Renault Megane Sport Tourer 1.5 dCi EDC

În vara lui 2012, Renault România mi-a pus la dispoziţie proaspătul Renault Megane Collection 2012, în versiunea de caroserie break Sport Tourer şi cu motorul diesel 1.5 dCi de 110 CP, asociat cu o cutie de viteze automată, cu dublu ambreiaj, având indicativul EDC.

Model care în mai puţin de o lună a parcurs aproape 7.000 de kilometri, atât pe drumurile şi şoselele patriei, cât şi pe autostrăzile europene, în special prin nordul Italiei.

Toate impresiile de la volanul lui Renault Megane Sport Tourer Collection 2012 1.5 dCi EDC le regăsiţi în episoadele de mai jos

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.