Lotus Elise S 40th Anniversary Limited Edition

Autor: Oraan Mărculescu 24 nov. 2007 Prezentări

După ce Lotus a prezentat bombele Lotus Elise Club & Exige S, cu motoare de peste 200 CP, ne-am fi aşteptat ca ediţia aniversară Lotus Elise S 40th Anniversary Limited Edition să pluseze serios la capitolul perforanţe. Dimpotrivă, este vorba de modelul de bază Elise S, care a fost personalizat faţă de maşina standard.

Astfel, cel mai vizibil element este chiar maşina în sine – caroseria este vopsită într-un "orange ars" special, culoare în care sunt vopsite şi etrierele de frână, precum şi multe elemente din habitaclu. Difuzorul spate şi jantele racing contrastează printr-un negru mat, de asemenea special, contrast ce re regăseşte şi în interior, tapiţeria şi bordul fiind, de asemenea, negre. Nu puteau lipsi badge-urile individualizate, cu numerotarea fiecărui model şi inscripţia "40th anniversary". În plus, fiecare maşină are în torpedo o scrisoare comemorativă, semnată de Mike Kimberley, CEO Lotus.

Numărul de unităţi este, într-adevăr, exclusivist: 15 pentru Germania, 10 pentru Elveţia, 10 pentru Franţa şi Belgia, 6 pentru Italia, iar pasionaţii din restul Europei vor trebui să se "bată" pentru restul de 9 bucăţi rămase.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide