Brabus Mercedes SLR McLaren Roadster

Autor: Dan Vache 01 dec. 2007 Știri auto

Brabus a prezentat noul său model bazat pe Mercedes-Benz SLR McLaren Roadster la Essen Motor Show, fiind pregătit să ofere un grad de personalizare direct proporţional cu portofelul cumpărătorului. La exterior principalele modificări se regăsesc la nivelul spoilerului faţă, al difuzorului spate şi al jantelor de 20 de inch Brabus Monoblock VI.

În ceea ce priveşte îmbunătăţirile la nivel mecanic, motorul a primit atingerea celor de la Brabus pentru a beneficia de o creştere de putere de 24 CP până la cifra rotundă de 650 CP obţinuţi la 6500 rpm. Tunerul german oferă şi un diferenţial cu alunecare limitată cu un nivel de blocare de 40% ce asigură o acceleraţie mai bună, modelul ajungând până la prima sută de kilometri pe oră în doar 3,6 secunde. Viteza maximă este de 337 de km/h.

Interiorul poate fi schimbat după dorinţele cumpărătorului şi mai ales după potenţa financiară a acestuia. Detaliile din fibră de carbon şi piele colorată sunt ceva banal la un asemenea nivel, Brabus ieşind în evidenţă însă prin mocheta din piele găurită de 7800 de metri de cusătură. Rămâne de văzut în cât timp aceasta mochetă fandosită va face cunoştinţă cu praful din capitala României.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide