Renault Laguna Coupe – Teaser final

Autor: Oraan Mărculescu 23 mai 2008 Știri auto

Renault Laguna CoupeViitorul noului Renault Laguna Coupe se anunță la prima vedere de succes, pentru că potrivit pozelor prezentate de francezii de la Autoplus, liniile conceptului omonim au fost în mare parte păstrate. Iar feedbackul de care acesta s-a bucurat la Salonul Auto de la Frankfurt a fost unul mai mult decât semnificativ.

+++++++++++++
Renault Laguna CoupeDacă primele poze au fost realizate undeva în apropierea cercului polar, iată că Renault testează noul său model în cele mai variate condiții. Și cum în SUA marca franțuzească este aproape necunoscută, continentul american pare dintr-o dată un teren perfect pentru derularea testelor de fiabilitate cu noul model. Deși oficialii nu au dat nici un indiciu oficial cu privire la noul model, ne putem aștepta la o prezentare statică a modelului în următoarele luni, așa cum s-a întâmplat și cu Laguna 3 anul trecut.

Noul model a avut avanpremiera la Salonul Auto de la Frankfurt, acolo unde conceptul omonim a stârnit numeroase opinii pozitive. Modelul de serie va păstra în mare proporţie forma conceptului, chiar dacă Renault s-a chinuit să ascundă acest lucru prin acoperirea modelului de teste aproape în întregime cu material de camuflaj.

Renault Laguna Coupe Cu toate acestea se poate observa o mărire de ampatament concomitentă cu o micşorare a pasajelor roţilor, detalii ce mai răpesc din caracterul sportiv al conceptului prezentat în septembrie dar care aduc avantaje la capitolul spaţiu interior. Se aşteaptă ca pe noua Laguna Coupe să debuteze şi o gamă nouă de motoare V6 supra alimentate, atât diesel cât şi pe benzină.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide