Castagna la Geneva 2008

Autor: Oraan Mărculescu 01 mart. 2008 Tuning auto

mini clubman castagna geneva 2008Cele trei modele expuse vor fi un Fiat 500, un Mini Clubman şi un coupe Rolls Royce Royale. Pentru toate cele trei modele se oferă diverse kituri exterioare de personalizare cu accesorii din lemn. Mini Clubman pare cel mai în elementul său, deoarece Castagna a fabricat în trecut varianta break a lui Mini, de asemenea ornată cu elemente din lemn.

fiat 500 castagna geneva 2008Fiat 500 este aproape de nerecunoscut în noile "haine", mai ales pentru că vorbim şi de o recarosare a maşinii, care capătă astfel un nou nume: Castagna Woody Wagon. De fapt, este aplicată aceeaşi reţetă ca în cazul modelelor Mini de mai demult, acest Fiat 500 fiind mai încăpător, datorită alungirii ampatamentului.

rolls royce coupe geneva 2008Chiar dacă am spus coupe-ul Rolls Royce, nu este vorba despre varianta oficială Rolls Royce Phantom Coupe. Cei de la Castagna au preferat să modifice o limuzină Phantom, tranformând-o în coupe, dar păstrând ampatamentul. Poate părea ciudat, dar, în cazul modelului britanic, nu s-a mai apelat la lemn pentru ornarea exteriorului, ci la fibra de carbon, care se regăseşte pe acoperiş, capotă sau montanţi. De asemenea, puterea motorului a fost updrafată până la 600 CP.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide