Dacia Logan facelift – ultimele informaţii

Autor: Dan Vache 01 iul. 2008 Prezentări

Dacia Logan faceliftDacia Logan facelift a fost lansat în România. Noul model mizează pe un stil mai agreabil, cu un plus de modernism şi actualitate, dar ţine la vechile ingrediente cu care s-a făcut cunoscut. Menirea acestei operaţiuni este de a alinia Dacia. Logan la noua imagine de marcă şi de a menţine modelul încă în atenţia publicului, oficialii Dacia considerând că Logan va rămâne vârful de gamă al constructurului.

Faceliftul vine şi cu o nouă redimensionare, Logan fiind mai lung cu 4 centimetri decât până în prezent. De asemenea, împrumută finisaje cu tentă premium, cum ar fi bare exterioare cromate şi jante noi de aluminiu. Paleta de culori va fi îmbogăţită cu noi nuanţe, iar interiorul plusează la capitolul ergonomie şi confort, modelul împrumutând multe elemente de la Dacia Sandero.

Preţul pentru varianta de bază va rămâne neschimbat, iar maşina va beneficia de o garanţie de 3 ani sau 100.000 km. Modelul va putea fi comandat începând din prima jumătate a acestei luni. Rămâneţi pe promotor.ro pentru o prezentare detaliată a noului model.


+++++++++++++++++

Ca de obicei, pasionații de pe Daciaclub.ro si Loganclub.ro au fost cei mai buni carparazzi, reușind să surprindă total nedeghizat noul Logan facelift. Deși calitatea pozei nu este una satisfăcătoare, se pot observa multe detalii de ordin stilistic, relatate de Promotor.ro încă de acum multe luni. Portbagajului îi lipsește V-ul de până acum, are un ornament cromat în partea de jos și un eleron încorporat ce se va integra cu noile stopuri. Spoilerul este similar celui prezentat anterior, având un aspect mai modern.

Dacia Logan Facelift Modelul a fost surprins în teste în județul Argeș, purtând numere de probe, astfel încât în viitor probabilitatea de a fi surprins de camerele foto este tot mai mare. Deși oficialii Dacia au fost rezervați în a confirma lansarea faceliftului în această vară, prezența unor asemenea probe irefutabile îi va face cel mai probabil să ne ofere mai multe informații în curând.

+++++++++++++++++
UPDATE: Obiceiul de sustragere a pieselor de Dacie din fabrică se pare că nu a dispărut. De curând a fost surprins în județul Argeș un Logan modificat de un pasionat, cu câteva elemente foarte interesante. Potrivit surselor de pe forumul Daciaclub, spoilerul spate folosit pe modelul din poze este cel care va fi montat și pe viitorul facelift. Excepetând evident modificările aduse de proprietar pentru adoptarea unei a doua țevi de eșapament. De asemenea panourile de uși se remarcă prin calitatea fabricației deosebită, superioară celei prezente la o lucrare artizanală, fiind foarte probabil ca acestea să se regăsească și pe noul Logan.

+++++++++++++++++
Dacia Logan FaceliftContrar tuturor așteptărilor, Dacia are de gând să diferențieze în mod clar actualul Logan de nou venitul Sandero, astfel încât faceliftul Loganului nu va prelua integral blocurile optice față de la sora sa hatchback.

Așa cum se poate vedea și în pozele apărute pentru prima dată pe forumul Daciaclub, evoluția designului este specifică unui facelift, cu mici diferențe de formă, suficiente pentru a păstra identitatea modelului, dar și pentru a-i imprima o imagine mai nouă.

Potrivit acelorași surse, viitorul Dacia Logan facelift va beneficia de climatizare automată, disponibilă evident doar pentru versiunile de top, dar și de o cutie de viteze automată de tip robotizată, asemănătoare celei disponibile pe Renault Twingo 2. În ce măsură se vor adeveri aceste date, rămâne de văzut în viitorul apropiat, când Dacia va prezenta primele informații oficiale.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide