Kia ceed – lansare naţională

Autor: ProMotor 27 apr. 2007 Știri auto

cee’d este considerat de oficialii coreeni un model de cotitură, reprezentând unul din cele mai mari salturi calitative înregistrate de Kia. Noul model a fost lansat pentru început în două versiuni de motorizare, una pe benzină de 1,4 litri 109 CP, cealaltă pe motorină, având 1,6 litri şi fiind disponibil, pentru început, în versiunea de 90 CP. Pentru vara acestui an, Kia România plănuieşte să lanseze şi alte motoritări: versiunea pe benzină de 1,6 litri şi 124 CP şi alte două diesel common-rail – varianta de 115 CP a propulsorului de 1,6 litri şi un CRDi de 2,0 litri şi 140 CP.

Principalul avantaj al noului model este pachetul de garanţie, cel mai performant oferit pe piaţa europeană. Astfel c’eed este acoperit de o garanţie completă, fără limită de km pentru primii 3 ani. Pentru următorii doi ani garanţia completă este păstrată în limita unui parcurs de 150.000 de km, kilometraj pentru care se asigură şi reparaţia gratis a grupului motopropulsor în primii 7 ani de garanţie. Caroseria are o protecţie anticorozivă de 10 ani. Tot acest pachet de garanţie este transferabil în cazul unei vânzări.

Revenind la nivelul calitativ deosebit pe care îl laudă Kia, noul c’eed întră într-un segment foarte competitiv, fără nici un complex de inferioritate. Calitatea materialelor şi a îmbinărilor interioare este excelentă, la trecerea peste denivelări nefăcându-şi prezenţa nici un zgomot ciudat. Preţul de bază de la care încep vânzările este de 11.800 euro cu toate taxele, preţ valabil pentru motorizarea de 1,4 litri benzină şi care presupune printre dotările standard: geamuri electrice faţă, cd-player cu MP3 şi comenzi pe volan, computer de bord, 6 airbaguri şi aer condiţionat.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide