Chevrolet Corvette facelift

Autor: Andrei Nan 02 mai 2007 Prezentări

Chevrolet Corvette a suferit de curând un facelift semnificativ, cu modificări esenţiale de design, dar şi putere. Schimbările includ un nou motor, mai mare şi mai puternic, aşa cum îi place oricărui american, un V8 menit să întărească poziţia Corvette-ului pe piaţa maşinilor sport din SUA. De asemenea, multe detalii de la exterior şi interior au fost retuşate, pentru a creşte senzaţia de lux şi calitate a noului model.

Cu o istorie de 55 de ani, Corvette devine din ce în ce mai bun de la o generaţie la alta, o dovadă a devotamentului inginerilor de a crea una din cele mai bune maşini sport. Americane, evident. Noul model este însoţit, aşa cum era de aşteptat, şi de versiunea super sportivă Z06 ce dezvoltă 505 CP, un model care a fost apreciat până acum pentru modul armonios în care combina performanţele sportive cu un condus specific unei utilizări zilnice.

Spoilerul faţă sport şi blocurile optice agresive combinate cu grila simplă creează o puternică identitate vizuală, în timp ce designul părţii posterioare contribuie la reducerea rezistenţei la înaintare, noul Coupe fiind cel mai aerodinamic Corvette, cu un coeficient de doar 0,286. Versiunea Cabrio beneficiază de un soft top ce este operat manual sau, opţional, automat. Ambele configuraţii folosesc un material în cinci straturi, ce oferă un aspect exterior reuşit dar care în acelaşi timp reduce zgomotul în mers. Două noi culori sunt disponbile, Jetstream Blue Metallic Tintcoat şi Crystal Red Metallic Tintcoat, înlocuind nuanţele mai vechi.

Interiorul beneficiază de o calitate mărită a materialelor folosite şi de o finisare îmbunătăţită pentru o senzaţie premium care îndeamnă la un condus de performanţă. Bordul şi feţele de uşi sunt acoperite acum de un material ce imită pielea, dar care pe lângă un aspect reuşit dublează şi durata de viaţă a tapiţeriei folosite. Standard este disponibil un sistem audio cu CD-player, clienţii audiofili putând comanda unul semnat de Bose cu cd-changer de 6 discuri optice.

Pagini: 1 2

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...
Tags:



Comentarii
Inchide