Volkswagen up! Concept

Autor: Silviu Draganescu 11 sept. 2007 Știri auto

Designul exterior a fost marcat decisiv de montarea motorului în partea din spate a maşinii. Astfel, partea frontală se remarcă prin lipsa grilei de aerisire faţă, aducând aminte de celebra "broscuţă". Designul este dominat de blocurile optice faţă mari ce încadrează sigla Volkswagen cromată. Roţile cu jante de 18 inch au fost montate spre extremităţile caroseriei, pentru a face loc acomodării a patru pasageri împreună cu bagajele acestora.

În interior accentul s-a pus pe o modularitate de excepţie, toate scaunele putând fi ambalate şi eliminate din interior, excepţie facând evident locul şoferului. De altfel scaunele în sine sunt o inovaţie, având numeroase pungi de aer care se pot umfla pentru a se potrivi perfect cu anatomia ocupanţilor. Volkswagen se laudă şi cu o ergonomie la cote înalte, comenzile fiind foarte intuitive. Dacă va intra în producţia de serie, up! va deveni înlocuitorul lui Lupo şi va avea concurenţi pe Renault Twingo şi Fiat 500.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide