Subaru Justy

Autor: Silviu Draganescu 17 sept. 2007 Știri auto

Fuji Heavy Industries Ltd., proprietarul diviziei Subaru de automobile, a lansat la ediţia cu numărul 62 a Salonului Auto de la Frankfurt, o nouă generaţie Justy, vânzările urmând a începe pe piaţa europeană imediat după terminarea show-ului german. Noul model este situat la baza gamei Subaru, oferind manevrabilitate şi un spaţiu interior foarte bun.

Este disponibil cu un singur motor, de 1.0 litri, dar în două versiuni: sporitiva 1.0S şi economica 1.0E. Ambele sunt cuplate la o cutie manuală cu cinci viteze. Micuţul motor cu 3 cilindri în linie are o putere de 69 CP la 6000 rpm şi un cuplu de 95 Nm la 3600 rpm, mai mult decât suficienţi pentru a pune în mişcare maşinuţa lungă de 3,61 m, lată de 1,665 m şi înaltă de 1,55 m. Noul model va fi asamblat la uzina Daihatsu Motor Co, în urma unui contract de colaborare între aceasta şi Fuji Heavy Industries.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide